Kiptaş Maltepe Evla Konutları fiyat listesi!
Dairelerinde ada ve deniz manzarası bulunan Kiptaş Maltepe Evla Konutları fiyat listesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kiptaş Maltepe Evla Konutları fiyat listesi detayları şu şekilde;Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 875 bin 30 TL'den başlayıp 1 milyon 235 bin 44 TL'ye kadar yükseliyor.

Kiptaş - FÖY İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Maltepe Evlapark Seyir Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Maltepe Evla projesinde daire büyüklükleri 111 metrekare ila 192 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

12.300 metrekare arsa üzerine inşa edilen projede çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, çok amaçlı spor sahası, spor salonu ve kapalı havuz yer alıyor. Beş dönüm peyzaj alanına sahip Maltepe Evla projesi 5 blokta 180 daireden oluşuyor.

Kiptaş Maltepe Evla Konutları fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181