Kiptaş müşterileri için online işlemlerin ilk aşaması tamamlandı!

KİPTAŞ, yeni yönetim döneminde sosyal konut projelerinde online talep başvuru sistemini hayata geçirerek önemli bir ilke imza attı. Vatandaşların sosyal konutlara kolaylıkla başvurmasını sağlayan bu sistemin ardından teknoloji alanında yatırımlar devam ediyor. KİPTAŞ internet sitesinde yer alacak online işlemlerin ilk aşaması tamamlandı ve hizmete açıldı.

Online işlemler altında yer alacak kullanıcı dostu sistemden aktif KİPTAŞ vadeli sözleşmesi olan tüm vatandaşlar yararlanabilecek. Müşteriler bu sistem sayesinde tüm taksitlerinin ödeme durumunu görüp, takip edebilecekler. Daha önce KİPTAŞ’ın ilgili bölümlerini telefonla arayarak, ödemelerin kayda geçip geçmediği konusunda bilgi alan müşteriler artık internet üzerinden kısa süre içinde kontrolleri yapabilecekler.

ONLINE İŞLEMLERİN KAPSAMININ GENİŞLEMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlk kez şirket içi ve dışı adımların online olarak takip edileceği platformu müşterilerine sunan KİPTAŞ, sistemin kapsamını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Planlanan ikinci aşamanın devreye alınması ile KİPTAŞ’tan gayrimenkul edinen tüm müşteriler (kredi kullananlar) online işlemler menüsüne giriş yapabilecek ve ödeme durumlarını kontrol edecekler. Ayrıca isterlerse sistem üzerinden kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler.

KİPTAŞ vadeli sözleşmesi olan müşterilerin yararlanacağı online işlemlere giriş yapmak için tıklayınız.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181