Kiptaş projeleri İstanbul Anadolu Yakası!
Kiptaş projeleri İstanbul Anadolu Yakası ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Kiptaş istanbul projeleri 2018 çalışmalarına devam ediyor.

Kuruluşundan bugüne 75 bin konut yaparak İstanbul’a kazandıran Kiptaş konut projeleri istanbul ile yatırımcının da ilgisini çekiyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Kiptaş Anadolu Yakası projeleri satışları sürüyor.

Halihazırda devam eden Anadolu Yakası Kiptaş konutları arasında iki adet proje yer alıyor. İşte Kiptaş projeleri İstanbul Anadolu Yakası listesi;

Yeşilce Aydos
2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Kiptaş Yeşilce Aydos Evleri projesinde bloklardan biri zemin +9 kat, diğerini ise zemin+5 kat olarak inşa ediliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinde Aydos Ormanlarına komşu olan projede toplam 10 adet blok yükseliyor. Yeşilce Aydos fiyatları için tıklayınız.

Maltepe Evlapark Seyir Evleri 
Beş dönüm peyzaj alanına sahip Maltepe Evlapark daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 yer alıyor. Dairelerinde ada ve deniz manzarası bulunan projede daire büyüklükleri 111 metrekare ila 192 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 5 blokta 180 daireden oluşan proje konumu ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor. Maltepe Evlapark Seyir Evleri fiyatları için tıklayınız.

Kiptaş projeleri İstanbul Anadolu Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kiptaş kampanyalı konut projeleri detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181