Kiptaş Silivri 3. etap kurası yarın çekilecek!
İstanbul'un Silivri ilçesinde 167 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olan Kiptaş Silivri 3. etap kurası yarın çekilecek. 

Kiptaş Sosyal Konut Projesi kapsamında yer alan Kiptaş Silivri 3. etap kurası 28 Nisan Cumartesi günü çekilecek.  2+1  3+1 dairelerin hak sahiplerinin belli olacağı Kiptaş Silivri 3. etap kurası Hamza Yerlikaya Spor Salonu Sultançifliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı / SULTANGAZİ adresinde gerçekleştirilecektir.

Toplam bin 508 adet konutun yer aldığı projede kura çekilişi Noter huzurunda gerçekleşecektir. Kiptaş tarafından orta ve dar gelirli ailere yönelik olarak üretilecek olan dairelerin tamamında deniz manzarası yer alacak. K
ura neticesinde hak kazanamayanların ödedikleri ön kayıt bedelleri 11 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Müracaat Formu’nda müracaat edenin adına yazılı olan İBAN hesabına faizsiz olarak iade edilecek.

Kiptaş Silivri 3 sözleşme tarihi için tıklayınız.

Silivri Kiptaş 3 fiyatları için tıklayınız.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181