Kiptaş Silivri 3 kura tarihi!
Kiptaş Silivri 3 kura tarihi belli oldu. 28 Mart 2018 tarihinde başlayan Kiptaş Silivri 3. etap projesi orta ve dar gelirli aileler için üretilecek ve projeye İstanbul'da hiç evi olmayanlar başvurabilecek.

173 bin 606 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Kiptaş Silivri 3 kura tarihi 28 Nisan 2018 Cumartesi günü olarak açıklandı. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişinde eşlerin her ikisine de isabet etmesi halinde sadece biri ile sözleşme imzalanacak.

Müracaatın konut adedinden fazla olması halinde, müracaat edenler arasında Noter huzurunda yapılacak olan kura neticesinde hak kazanamayanların ödedikleri ön kayıt bedelleri 11 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Müracaat Formu’nda müracaat edenin adına yazılı olan İBAN hesabına faizsiz olarak iade edilecek.

Kiptaş Silivri 3 kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 başvuru formu! tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 fiyatları! tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181