Kiptaş Silivri 4 etap başvuru ne zaman başlayacak?
İstanbul İli, Silivri İlçesinde yer alacak olan Kiptaş Silivri 4 etap başvuru ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan Kiptaş Silivri 4 etap başvuru ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili detaylar şu şekilde;

Toplam 1396 adet 2+1 ve 3+1 konuttan oluşacak olan Kiptaş Silivri 4. etap projesinin başvuruları 1 Haziran 2020 itibari ile alınmaya başladı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 500 TL katılım bedelini kredi kartı ile online ödeyip kolaylıkla taleplerini oluşturabilecekler. Başvurular 21 Haziran 2020 saat 17:00'a kadar alınmaya devam edecek.

Kiptaş Silivri 4. etap projesinde fiyatlar peşin 228 bin TL'den başlayacak. Ayrıca 120 ayda 2 bin 250 TL’den başlayan taksit seçeneği konut alıcılarına suuluacak.

Kiptaş Silivri 4. etap başvuru şartları ve başvuru formu için tıklayınız.

Kiptaş Silivri 4 etap başvuru ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Kiptaş Silivri 4. etap  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181