Kiptaş Silivri başvuru formu!
167 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olan Kiptaş Silivri başvuru formu belli oldu.

28 Mart 2018 tarihinde başlayan Kiptaş Silivri başvuru formu ile 18 Nisan 2018 tarihine kadar ön müracaatlar toplanacak. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede 2+1 daireler 92 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklükte planlanıyor.

Kiptaş tarafından orta ve dar gelirli ailere yönelik olarak üretilecek olan dairelerin tamamında deniz manzarası yer alacak. İstanbul'un Silivri ilçesinde konumlandırılacak olan projede çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlar bulunacak. Toplam bin 508 adet konutun yer aldığı projede başvurucak kişilerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, İstanbul ilinde üzerine kayıtlı konut olmaması şartı aranıyor.

Kiptaş Silivri başvuru formu için tıklayınız.

Kiptaş Silivri 3 kura tarihi için tıklayınız.

Kiptaş Silivri 3 sözleşme tarihi için tıklayınız.

Silivri Kiptaş 3 başvuru formu için tıklayınız.

Silivri Kiptaş 3 fiyatları için tıklayınız.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181