Kiptaş Silivri Konutları 2. etap için çalışmalar hızlandırıldı!
İstanbul'da bugüne kadar 80 bin konut inşa eden Kiptaş'ın Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyecanı yaşandı. Evi olmayan vatandaşlar için geliştirilen projede 1.508 konutun hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlendi.

İKİNCİ ETAP HAZIRLANIYOR
Konutlar için ön müracaatta yaklaşık 6 kan talep alan Kiptaş'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Kurulduğumuz günden bugüne dek halkımıza sosyal konutiar sunmaya devam ediyoruz. Her projemize halkımızın ilgisi çok yoğun oluyor" dedi. Yıldırım şöyle devam etti: "Silivri Konudan projemize de 6 kat talep geldi. Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları'nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı'na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız. Bu dönemde 10 bin konut hedefimiz vardı, son projelerimizle birlikte bu hedefimizi yakaladık."

ENGELLİLER UNUTULMADI
Sosyal konut projelerinde engelleri kaldıran Kiptaş, Silivri Konudan 3. Etap'ta 99 adet 2+1 giriş kat daireyi engelli vatandaşlarımıza tahsis etti. Projede zemin kat daireler engelli vatandaşlarımız için ihtiyaca uygun olarak tasarlanarak teslim edilecek. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırim-lstanbul sınırları içinde hiç evi olmayan vatandaşların uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla ev sahibi olmasını sağladıklarını söyledi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181