Kiptaş Silivri Konutları 3. etap nerede? İşte lokasyonu...
Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan Kiptaş Silivri Konutları 3. etap nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Dairelerinin 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlandığı projede bin 508 adet konut yer alacak. 173 bin 606 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek olan Kiptaş Silivri Konutları 3. etap nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Proje İstanbul'un Silivri ilçesinde E5 karayolu ve TEM otoyoluna 5 dakikalık mesafede konumlandırılacak.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Kiptaş Silivri Konutları 3. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 92 ila 112 metrekare arasında değişiyor. 1442 adet 2+1 ve 66 adet 3+1 dairenin bulunacağı projede 7'şer katlı bloklar yükselecek. Silivri konut projeleri arasında yer alan projede 2+1 daireler 92 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Kiptaş Silivri Konutları 3. etap nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kiptaş Silivri Konutları 3. etap teslim tarihi için tıklayınız.
 
Kiptaş Silivri Konutları 3. etap fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181