Kiptaş Silivri Konutları 3. etap teslim tarihi!
173 bin 606 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılacak olan Kiptaş Silivri Konutları 3. etap teslim tarihi bilgisi belli oldu.

1442 adet 2+1 ve 66 adet 3+1 dairenin yer alacağı projede dairelerin büyüklükleri 92 ila 112 metrekare arasında değişim gösterecek. İstanbul'un Silivri ilçesinde inşa edilecek olan Kiptaş Silivri Konutları 3. etap teslim tarihi Nisan 2020 olarak öngörülüyor. 7 katlı blokların yer alacağı projede 2+1 daireler 92 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Dairelerinin 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlandığı proje Kiptaş tarafından hayata geçirilecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Kiptaş Silivri Konutları 3. etap projesi toplam bin 508 adet konuttan oluşacak.

Kiptaş Silivri Konutları 3. etap teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kiptaş Silivri Konutları 3. etap nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Kiptaş Silivri Konutları 3. etap fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181