Kiptaş Tuzla Meydan Evler'de ön başvurular bugün sona eriyor!

31 Mayıs 2021 tarihinde ön başvuruların alınmaya başladığı Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru dönemi bugün sona erecek.

Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan Kiptaş Tuzla Meydan Evler ön başvuru tarihi 14 Haziran 2021'de sona erecek. Projeye başvuru yapabilmek için aranan şartlar şöyle;
- TC vatandaşı ve reşit olması 

- Kendisi veya eşine ait evinin olmaması

- Daha önce Kiptaş’tan konut satın almamış olması (Ancak ebeveynleri ile yaşayan 18 yaşını doldurmuş tüm bireyler üzerine evi olmaması halinde projeye başvura yapabilecek.)

- Başvuru sahibinin, ön başvuru tarihi itibariyle İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması gerekmektedir. Ayrıcalıklı gruplar (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az %40 oranında engelli vatandaşlar ve sağlık çalışanları) için en az 1 yıl şartı gerekmemektedir.

2+1 ve 3+1 planında dairelerin yer alacağı Meydan Evler Tuzla projesinde dairelerin ortalama satışa esas brüt alanları 81 metrekare ila 105 metrekare arasında değişiklik gösterecek.

5 blok olarak hayata geçirilecek olan Meydan Evler Kiptaş Tuzla projesi 149 konut ve 9 dükkandan oluşacak. Projede yer alacak dairelerin detayları şu şekilde;
- 23 adet 81 metrekare 2+1 açık mutfak daire
- 73 adet 94 metrekare 2+1 kapalı mutfak daire
- 53 adet 105 metrekare  3+1 daire

Kiptaş Tuzla Meydan Evler başvuru ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181