Kiptaş Venezia nerede?
Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Kiptaş Venezia nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Kiptaş Venezia nerede sorusunun detayları şu şekilde;Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içinde, TEM Otoyolu’nun hemen yanında konumlanan oluşan proje inşaatı süren Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro istasyonuna komşu konumda yer alıyor. Habipler-Topkapı Tramvay hattı üzerinde yer alan Venezia projesi Otogara birkaç dakika mesafede bulunuyor.



Gaziosmanpaşa konut projeleri arasında yer alan projede Venedik’te olduğu gibi yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar bulunuyor. Ayrıca projede açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi birçok ayrıcalık yer alıyor.

82 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan Venezia projesinde 2000 konut bulunuyor. 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 25 bin metrekarelik alana sahip ofis etaplarından proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Kiptaş Venezia fiyatlar için tıklayınız.

Kiptaş Venezia nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181