Kiptaş yeni projeler!
Kiptaş yeni projeler ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Kiptaş Silivri projesi için 4. etap hazırlıklarına başladı. İstanbul'un birçok bçlgesinde konut üreten firma bir yanda da konut satışlarına devam ediyor.

İşte Kiptaş yeni projeler listesi;

Kiptaş Silivri 3. etap
Toplam 1442 adet 2+1 ve 66 adet 3+1 daireden oluşacak olan Kiptaş Silivri 3. etap projesinde daireler ise 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 173 bin 606 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan ​Kiptaş Silivri 3. etap projesinde bin 508 daire yer alacak. Kiptaş Silivri 3. etap fiyat bilgisi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Kiptaş Fikirtepe projesi
Markalı konut projesi üreticilerinden biri olan Torkam İnşaat bu alanda 5 blokluk bir proje inşa edecek. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa edilecek olan Kiptaş Fikirtepe projesinin 1101 konuttan oluşması öngörülüyor. Kiptaş Fikirtepe projesi detayları için tıklayınız. 

Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi
99 bin 571 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesinin 530 konut ve 30 ticari alandan oluşması bekleniyor. 3 blok olarak tasarlanması beklenen Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesinde 172 adet 1+1, 252 adet 2+1 ve 252 adet 3+1 daire tiplerinin bulunması planlanıyor. Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ayrıca Kiptaş'ın satışı devam eden projelerin listesi şu şekilde;
- Yeşilce Aydos - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Başakkent Gölet
- Vaditepe Bahçeşehir - detaylı bilgi için tıklayınız.
- 5. Levent - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Referans Bahçeşehir - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Venezia
- Locamahal - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Vaditepe Göletleri
- Lal Bahçe  - detaylı bilgi için tıklayınız.

Kiptaş yeni projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181