Kiptaş Zeytinburnu nasıl gidilir?
Markalı konut projesi üreticilerinden birisi olan Kiptaş Zeytinburnu nasıl gidilir sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kiptaş Zeytinburnu nasıl gidilir sorusunun cevabı için tıklayınız.

Kiptaş Zeytinburnu iletişim bilgisi şu şekilde;
Adres:  Seyitnizam mah. Gümüşsuyu Davutpaşa cad. no:17/1 34015 Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: +90 212 414 98 98
Faks: +90 212 510 58 88

1995 yılından beri inşaat sektörünün önemli bir şirketi olarak faaliyet gösteren Kiptaş konut projeleri çalışmalarına son sürat devam ediyor. Şehrin tarihi ve doğal yapısını bozmadan, orman ve su havzalarını koruyarak, hızlı ve ucuz konutlar üretmek, modern, yaşanabilir mekanlar oluşturmayı ana faaliyet alanı olarak belirleyen Kiptaş, yaptığı konutların yanında bunların ihtiyacı olan yollar, atıksu ve yağmursuyu kanalları, içme suyu isale hatları, enerji, telefon, doğalgaz hatları, sokak aydınlatmaları, peyzaj uygulamaları, ağaçlandırma, çocuk oyun alanları, otoparklar, çarşı, dini ve sağlık tesisleri, okul, kreş ve spor alanlarını site sakinlerinin beğenisine sunuyor.

Kiptaş Zeytinburnu nasıl gidilir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181