Sefaköy Kiptaş Evleri nasıl gidilir?
Safir, Yakut, Zümrüt ve Elmas adında 4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Sefaköy Kiptaş Evleri nasıl gidilir sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Sefaköy Kiptaş Evleri nasıl gidilir sorusunun cevabı şu şekilde; İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Küçükçekmece ilçesinde inşa edilen Sefaköy Kiptaş Evleri yol tarifi için tıklayınız.



Radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edilen Sefaköy Evleri projesinin ismi Sefaköy Evleri olarak belirlendi. 63 bin 348 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 103 metrekare, 129 metrekare, 162 metrekare ve 188 metrekare olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor.

29 blokta 860 daireden oluşan Kiptaş Konutları Küçükçekmece projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi, ticaret merkezi, fitness center’ı, saunası, spor sahaları, özel güvenliği bulunuyor. Ayrıca site içerisinde yer alan Kiptaş İlköğretim Okulu 8 laboratuar, 3 ana sınıfı, 42 sınıf ve 1 çok amaçlı salonu ile sağlıklı bir eğitimin tüm olanaklarını sunuyor. 

Sefaköy Kiptaş Evleri nasıl gidilir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181