'Silivri 4. Etap Sosyal Konutları'nın inşaatına hızla devam ediyoruz'!
KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Silivri 4. Etap Sosyal Konutları ve Beyoğlu Piyale Paşa Mahallesi'ndeki şantiyeleri ziyaret etti.

Genel Müdür Kurt, ilk olarak Silivri 1396 konuttan oluşan Kiptaş Silivri 4. Etap Konutları’nı ziyaret etti. Proje hakkında bilgi alan Kurt, Silivri 4. Etap Sosyal Konutları’nın inşaatına hızla devam ediyoruz. Kaba inşaatlarda %20 ilerleme kaydettik. Yüksek kalite standardı hedeflediğimiz projemizin yapım aşamalarını titizlikle yürütüyoruz.” dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt’un ikinci durağı İBB ve Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen Van Blokları kentsel dönüşüm projesi şantiyesi oldu. Genel Müdür, Teknik ekibimizin geçici kabul işlemlerine başlayacağı 130 konutluk projenin yakında teslim edileceği müjdesini verdi.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181