Silivri Kiptaş 4. etap konutları!
Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan Silivri Kiptaş 4. etap konutları detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul İli, Silivri İlçesinde yer alacak olan Silivri Kiptaş 4. etap konutları Silivri sosyal konut projeleri arasında bulunuyor. Toplam 32 adet bloğun inşa edildiği projede 1.396 adet daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Silivri Kiptaş 4. etap projesinde ortalama kat brüt alanları 86 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ayrıca 50 cadde üstü dükkan ve 1 adet kreş, açık otopark ve çocuk parkınında yer aldığı projede 474 adet 2+1 açık mutfaklı 86 metrekare büyüklüğünde daire ve 220 adet 3+1 111 metrekare daire bulunuyor.

Silivri Kiptaş 4. etap konutları detaylarını sizler için derledik. Silivri 4. etap Kiptaş projesi ve Silivri sosyal konut projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181