Kırıkkale Yuva yeni TOKİ evleri 2021!

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Kırıkkale Yuva yeni Toki evleri 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kırıkkale Yuva yeni Toki evleri 2021 detayları şu şekilde;

927 konuttan oluşacak olan Kırıkkale Yuva Toki projesinin ihalesi 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak. Kırıkkale Yuva Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Kırıkkale Yuva evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi'nde inşa edilecek olan Toki Kırıkkale Merkez Yuva 2021 projesi kapsamında 3 adet ticaret merkezi, 24 derslikli ilköğretim okulu, 2 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Kırıkkale Yuva yeni Toki evleri 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M 3 yıl önce

Kırık kale yuva mahalesine nezaman kentsel dönüşüm olucak saygılar mahalede çok eski evler var bir an önce kentsel dönüşüm olmasini diliyoruz insalah

Avatar
Gelip görün mahalleyi lütfen 3 yıl önce

Kırık kale yuva mahalesine nezaman kentsel dönüşüm olucak saygılar mahalede çok eski evler var bir an önce kentsel dönüşüm olmasini diliyoruz insalah

Avatar
Muzaffer UZEL 3 yıl önce

TESLIM TARIHI NE ZAMAN

banner182

banner181