TOKİ'den Kırıkkale Yuva Mahallesi'ne emekli konutları!
Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından emeklilere yönelik başlatılan TOKİ çalışmaları meyvelerini veriyor. Yuva Mahallesi'ne yapılacak olan TOKİ'nin çalışmaları proje aşamasına geldi.

ETKİN ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
Emeklileri ev sahibi yapmak amacıyla mücadele veren Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi, olumlu sonuçlar almanın haklı gururunu yaşıyor. Çalışmaların proje aşamasına geldiğini belirten Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Zekeriya Aytekin, "TÜED Kırıkkale şubesi olarak evi olmayan emeklilerimizle ilgili olarak TOKİ Kanalıyla yapılacak konutlarla ilgüi çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürmekteyiz" dedi.

GÖRÜŞME İMKANI BULDULAR
Projenin faaliyete geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Aytekin, "Konuyla ilgili olarak Milletvekillerimiz Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, yönetimimiz Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Emin Turan ile görüşmemizi sağladılar. Görüşme neticesinde arsa üzerindeki formalitelerin tamamlandığını ilk etapta Proje aşamasında Kırıkkale Belediyesi üe iş birliği içerisinde hızlı bir şekilde çalışmaların devam edeceğini emekli üyelerimizin ilerdeki aşamalarda bilgilendireceğimizi yapılacak konutların tamamının emeklilere yönelik olacağı büyük önem arz etmektedir" ifadesinde bulundu.

İl Gazetesi Kırıkkale

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 7 yıl önce

Toki ne zaman başlıyacak

Avatar
Elif öden 5 yıl önce

Tokideki evleri görüp sözleşme yapılsın görmemize neden izin verilmiyor

banner182

banner181