TOKİ Kırıkkale 2019 kura çekilişi ne zaman?
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Toki Kırıkkale 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kırıkkale 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kırıkkale Yuva Toki çekiliş sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 18 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak. Toki 50 bin konut Kırıkkale kapsamında yer alan projede yapılacak kura töreni neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak.

Yatay mimaride 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Kırıkkale Yuva Toki kura sonuçları listesini neticesinde brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 705 adet ve brüt 110 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 224 adet konutun hak sahipleri belli olacak.

Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi 927 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Kırıkkale Yuva Toki evleri başvuruları 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kırıkkale İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Kırıkkale Yuva Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Kırıkkale 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. kırıkkale toki çekilişleri ne zaman 2019 ve kırıkkale toki kura çekilişi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181