TOKİ Kırıkkale Delice konutları 2020!
Kırıkkale İli Delice İlçesi Karabekir Mahallesi 2. Etap kapsamında inşa edilecek olan Toki Kırıkkale Delice konutları 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kırıkkale Delice konutları 2020 detayları şu şekilde;
394 konuttan oluşacak olan Delice karabekir toki 2. etap 2020 projesi kapsamında 12 adet ticaret, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. 

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Kırıkkale Delice Toki 2. etap projesinin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kırıkkale Delice Toki 2. etap ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Kırıkkale delice toki projesi 2020 için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Toki Kırıkkale Delice konutları 2020 detaylarını sizler için derledik. Toki kırıkkale delice evleri 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181