TOKİ Kırıkkale Keskin 126 konut Eylül'de bitiyor!
Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutları inceledi. Başkan Yıldırım, 126 konut, 1 cami, 1 iş yeri merkezinin Eylül ayında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR
Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile birlikte, yapımı devam eden TOKİ KonuÜannın inşaat almana giderek inceleme yaptı. TOKİ mühendislerinden inşaat hakkında bilgiler aldı. 2+1 ve 3+1 gibi farklı planlarda tasarlanan 126 konut, 1 cami, 1 iş yeri merkezi ve bir çocuk parkı olmak üzere yapılan konutların 22 Eylül 2017 tarihinde hak sahiplerine verilmesinin planlandığı belirtildi.

İLÇEMİZ İÇİN BÜYÜK PROJE
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "İlçemiz için TOKİ Konutlarının büyük bir proje. Ayrıca yeni TOKİ Projeleri için vatandaştan yoğun bir talep var. Bu yüzden ek TOKİ konutlarının yapılması planlanıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

ASAM KALİTESİ ARTACA
Kaymakam Köken; "Yapılan bu TOKİ konutlanyla müstakil tadilatı zor babadan kalma evlerde yaşayan, yıllardır kiralık evlerde oturan birçok vatandaşın ev sahibi olacağım ve özellikle dezavantajlı gruplardan yaşlılar ve engelliler için bu konutların büyük rahatlık sağlayacaktır. TOKİ konutlan ile Keskin'de yaşam kahpesinin daha da artacağına inanıyorum" dedi. 

İl Gazetesi Kırıkkale 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181