Kırklareli kurasız TOKİ Evleri Ocak 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kırklareli kurasız TOKİ Evleri Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Kırklareli satış işlemleri devam ediyor. TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda Kırklareli TOKİ ev satışları sürüyor.

Kırklareli kurasız TOKİ Evleri Ocak 2019 detayları şu şekilde;

Üsküp Belediyesi TOKİ Evleri
29 adet 2+1 alt gelir grubu ve 12 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Üsküp Belediyesi TOKİ Evleri satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kırklareli Merkez Üsküp Belediyesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Üsküp Beleditesi TOKİ Konutları satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubeleri tarafı8ndan yürütülecek.
Üsküp Belediyesi TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Kırklareli Hamidiye TOKİ
3 adet 3+1 alt gelir grubu ve 182 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Kırklareli Hamidiye TOKİ satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kırklareli Merkez Hamidiye Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Toki Kırklareli Hamidiye satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubeleri tarafından yapıalacak.
Kırklareli Hamidiye TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Kırklareli kurasız TOKİ Evleri Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Kırklareli TOKİ satılık daire ve Kırklareli TOKİ Evleri satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181