Kırklareli Üsküp TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kırklareli Üsküp TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

98 adet konutun bulunduğu Kırklareli Üsküp TOKİ sözleşme imzalama tarihi şu şekilde; Projede asil hak sahipleri 21 Mayıs ila 25 Mayıs tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacaklar. Kalan konutlar için yedek hak sahipleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta sözleşme imzalayacak.

3 katlı bloklardan oluşan Kırklareli Üsküp TOKİ çekilişi ile 48’i 2+1, 50’si ise 3+1 planındaki 98 konutun sahipleri belirlenmiş oldu. Projenin cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler ve kat silmeleri kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı.

Kırklareli Üsküp TOKİ sözleşme imzalama tarihi programı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181