TOKİ açık satış Kırklareli! Ekim 2018
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ açık satış Kırklareli Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık. 

İşte TOKİ açık satış Kırklareli Ekim 2018 listesi;

Kırklareli Merkez 2. Etap Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kırklareli TOKİ Merkez Evleri projesinde 225 adet 3+1 standart konut ve 13 adet 2+1 alt gelir grubu konut 13 Ağustos 2018 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 238 konutun satışları T.C Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubesi tarafından yapılacak. TOKİ kurasız satış Kırklareli Merkez için tıklayınız.

Kırklareli Merkez Üsküp Belediyesi Projesi kapsamında inşa edilen Kırklareli Üsküp TOKİ projesinde satışlar 13 Ağustos 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 16 adet 3+1 standart konut ve 51 adet 2+1 alt gelir grubu konutun satışa sunulduğu projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubesi tarafından yapılacak. TOKİ kurasız satış Kırklareli Üsküp için tıklayınız.

Toplu Konut İdaresi tarafından Kırklareli'de inşaatı devam eden Toki Kırklareli 2018 prejeleri arasında Toki Kırklareli Hamidiye ve TOKİ Kırklareli Kavaklı projeleri yer alıyor.

TOKİ açık satış Kırklareli listesini sizler için derledik. TOKİ Kırklareli satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181