TOKİ Kırklareli Merkez Evleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kırklareli TOKİ Merkez Evleri projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kırklareli Merkez 2. Etap Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kırklareli TOKİ Merkez Evleri projesinde 225 adet 3+1 standart konut ve 13 adet 2+1 alt gelir grubu konut 13 Ağustos 2018 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 238 konutun satışları T.C Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubesi tarafından yapılacak.

Kırklareli TOKİ Merkez Evleri projesinde alt gelir grubu için üretilen konutlara satışa sunulduğu ilk gün (13 Ağustos 2018) yalnızca Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine, satışa sunulduğu ikinci gün (14 Ağustos 2018) konut kalması halinde yalnızca %40 Engelli Vatandaşlara, konutların satışa sunulduğu diğer günlerde ise (15 Ağustos ve sonrası) konut kalması halinde ise başvuru şartlarına haiz olan diğer vatandaşlara yönelik olarak başvuru önceliğine göre kurasız konut alma ve seçme olanağı ile satışta olacak.

Kırklareli Merkez TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Kırklareli Merkez TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Kırklareli Merkez TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181