TOKİ Kırşehir Bağbaşı kentsel dönüşüm 3. etap çalışmaları hızla devam ediyor!
Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde inşa edilen TOKİ 3. Etabın yapımına hızla devam ediliyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde yapılan 3. ve son etabı yapıyoruz. Son etapta mimari değişikliklerde var özellikle dış cephede. TOKİ standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli. Müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışmayı gerçekleştiriliyor.

Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi idi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir’in Üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde insanlarımızın, burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi açısından hayat geçirdiğimiz ve aynı zamanda bölgesel rantında önüne geçmek için Bağbaşı önceden kıymetli yerler değildi ama şimdi TOKİ kentsel dönüşümü ile kıymetli hale geldi.

Şuan 3. Etap olan 1.126 konutun ve aynı zamanda yine Bağbaşı’lılara söz verdiğimiz Aile Yaşam Merkezimizin daha modernini yapıyoruz. Aile Yaşam Merkezinde 3. Katlı bodrum olacak. Bodrumunda yüzme havuzu, saunası, hamamı olacak. Projeyi Belediye olarak biz hazırladık. TOKİ Başkanımızdan rica ettik. Sağ olsunlar onlarda bu ihalenin içine koydular ve inşallah bittiğinde TOKİ Belediyemize tekrar devredecek. Belediye olarak biz burayı işleteceğiz. İçerisinde kafesi , sınıfları olacak. Çok güzel bir mimari ile hazırlanmış Bağbaşımıza Kırşehir’imize yakışır Aile Yaşam Merkezi’de bu projenin içerisinde olacak. TOKİ Başkanımızla ’da konuştuk İnşallah bir camii’de içine eklettik. Mevcut bulunan eski camii’ yıkılıp yerine güzel bir camii yapılacak. Ayriyeten bir de ticaret alanları olacak onlarda bu projeye ilave edilecek.

Kırşehir’in doğru yerleşim alanlarını planlıyoruz
TOKİ Kentsel dönüşüm çalışmamız 3. etapla birlikte tamamlanmış olacak. İnşaatlar kısa süre içerisinde tamamlanmış olacak. İnşallah Kırşehir o zaman daha güzel olacak. Hak sahiplerinin kuraları da çekildi, hangi daire kimin olacağı belirlendi. İnşallah buralar Kırşehir’in yeni yerleşim yerleri olacak. Doğru yerleşim alanları buralardır şehir merkezleri değil. Şehir merkezi ise 1. Derece deprem bölgesi fay hattı şehrin tam merkezinden geçiyor. Maalesef fay hattına yakın bölgeler 6-7-8 kat olarak planlanmış fay hattına uzak olan zeminlerin sağlam olduğu yerler düşük kat olarak planlanmış. Biz bunu artık tersine çeviriyoruz” dedi.

Kırşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan ay 5 yıl önce

Yeni yapılan kırşehir kaya başı toki 3etap teslimatı nezaman yapılacak heran gibi toki deşalışanda yok işciler kaçtımı

Avatar
Hakan ay 5 yıl önce

Yeni yapılan kırşehir kaya başı toki 3etap teslimatı nezaman yapılacak heran gibi toki deşalışanda yok işciler kaçtımı

Avatar
Habibe bayrakli 5 yıl önce

Toki ne zamn teslim edilecek neden hiç çalışan yok

banner182

banner181