Kırşehir Akpınar TOKİ kura tarihi!
Toplam 141 adet konutun yer aldığı Kırşehir Akpınar TOKİ Evleri kura tarihi belli oldu.

Kırşehir Akpınar 3. Etap Belediye Projesi kapsamında inşa edilen Kırşehir Akpınar TOKİ Evleri kura tarihi 14 Eylül 2018 saat 14:00’da Akpınar Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

​Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutluk proje için “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Yöresel mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 109’u 2+1 ve 32’si ise 3+1 planında tasarlandı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kırşehir Akpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen 141 konutun ihalesi  22 Haziran 2017 tarihinde yapıldı. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ Evleri kura tarihi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181