Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de 341 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
Kırşehir Merkez Kayabaşı Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de 341 konut bugün kurasız satışa çıkacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen toplam 341 adet konut 4 Temmuz ila 28 Eylül tarihleri arasında ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

338 adet 3+1 ve 3 adet 2+1 konutun bulunduğu Kırşehir Kayabaşı TOKİ projesinde konutların satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Kırşehir Şubesi tarafından yapılacak. TOKİ tarafıdın yapılan açıklama doğrultusunda “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Satış aşamasında, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecek.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ 2+1 satış duyurusu için tıklayınız.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ 3+1 satış duyurusu için tıklayınız.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181