Kırşehir TOKİ satışları Ekim 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Kırşehir Toki satışları Ekim 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Kırşehir Toki satışları Ekim 2019 detayları şu şekilde;
Kırşehir Akpınar Toki 3. etap
12 adet 2+1 alt gelir grubu ve 10 adet 3+1 orta gelir grubu konuttan kalan 13 konutun kurasız satışlarının devam ettiği Kırşehir Akpınar TOKİ 3. etap satışları 07 Ocak 2019 tarihinde başladı ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek. Kırşehir Akpınar 3. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kırşehir Toki satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Akpınar / Kırşehir şubesi tarafından yürütülecek.

Kırşehir Çiçekdağı Toki
Kırşehir Çiçekdağı Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kırşehir Çiçekdağı Toki satışları 4 Kasım 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. 15 adet 2+1 alt gelir grubu ve 38 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Kırşehir çiçekdağı toki evleri satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

Kırşehir Toki satışları Ekim 2019 detaylarını sizler için derledik. toki kırşehir satışları 2019 ve toki kırşehir satılık konutlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181