TOKİ Kırşehir Kaman'da 67 hak sahibi ile sözleşmeler imzalanıyor!
Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Projesi kapsamında TOKİ ile Kaman Belediyesi arasında yapılmış olan protokol ile belirlenen 67 adet hak sahibi ile 01 – 18 Kasım 2016 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemleri ve konut teslimleri gerçekleştirilecek.

2+1 konut alan hak sahiplerinden Damga Vergisi tahsil edilmeyecek; 3+1 veya 4+1 konut alan hak sahiplerinden, konutun satış fiyatı üzerinden yüzde 0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş) oranında BSM tahsil edilecek.

Hak sahipleri Gayrimenkul Satış Sözleşmesini T.Halk Bankası A.Ş. Kaman Şubesinde imzalanacak. Konutların KDV bedelleri TOKİ tarafından karşılanacağından hak sahiplerinden KDV tahsilatı yapılmayacak. Hak Sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıklarında Kaman şantiyesinde Müşavir firma KOLTEK Müşavirlik A.Ş yetkililerinden konutlarını teslim alacaklar.

Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama duyurusu için tıklayınız.

Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Hak Sahipleri listesi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181