16 Ocak Basın Sitesi'nde örnek daire ve temel atma için gün belli oldu!
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde 24 buçuk donum arazi üzerine yapılan 138 konutluk 16 Ocak Basın Sitesi inşaatı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimi tarafından incelendi. Geçmiş dönem cemiyet başkanlarından Mustafa Bağdiken de incelemede yer aldı. Körfezin en güzel vadilerin birisinde, önü deniz, arkası orman olan bir bölgede yapılan basın sitesi inşaatını inceleyen Gürol ve yönetimi, müteahhit firma sahibi İlyas Taşkın ve yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 87 metrekarelik 2+1 ve 109 metrekarelik 3+1 konutları içeren site inşaatının çok hızlı ilerlemesi gazetecileri memnun etti.

ÖRNEK DAİRE
Göreve geldiği günden bu yana Basın Sitesi için yoğun gayret sarf eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, basın sitesinin inşaatının çok hızlı ilerlediğini kaydederek, "Bilindiği gibi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilimize geldiği ve hayatındaki ilk ve son basın toplantısını yaptığı 16 Ocak tarihi kentimiz ve ülkemiz için çok önemli. Biz de 16 Ocak Basın Onur Günü nde basın sitemizde bir etkinlik yapmayı istiyoruz. Müteahhit firmamızdan aldığımız bilgiye göre örnek daire 16 Ocak'a yetişecek" dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK
Başkan Gürol konuşmasının devamında, "Bu tarihte hem örnek dairemizi meslektaşlarımıza göstermek, bunun yanı sıra 3+1 dairelerin bulunduğu alanda yapılacak olan alışveriş merkezi ve cami inşaatının da temel atma törenini yapacağız. Eylül 2017'de üyelerimiz evlerinde yaşamaya başlayacaklar. Bu konuda bize her zaman destek veren Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık'a çok teşekkür ediyorum. Türkiye'ye örnek bir projeye imza atmamn mutluluğunu yaşıyoruz. Yine Kocaeli Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu da projelerimiz konusunda bizlere destek vermekte ve yeni katkılar vererek çok önemli katkılar sağlayacaktır. Büyükşehir Belediye Başkammız İbrahim Karaosmanoğlu da greve geldiğimiz günden bu yana destekleri ile bizleri onure etmektedir" dedi.

İKİNCİ BİR MÜLK
Başkan Gürol son olarak, "16 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan törenimiz ile ilgili hazırlıklarımıza başladık. Bu konuda yakın bir zamanda gerekli duyurularımızı yapacağız. Bu yıl daha görkemli bir tören ile 16 Ocak Basın Onur Günümüzü yapacağız. Meslektaşlarımıza yönelik sürprizlerimiz de olacak. Diğer taraftan geçen yıl 30 yıllık cemiyet tarihinde ilk kez alınan mülkümüzün yanına yeni bir mülk almak için de kollarımızı sıvadık. İkinci bir mülkü de alarak cemiyetimizi daha da güçlü hale getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu manada yönetim kurulumda yer alan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu başarı sadece benim değil, beni hiç yalnız bırakmayan yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın başarısıdır" diyerek sözlerine son verdi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimi, basın sitesini inceledi. Basın sitesinde çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor.

Bizimyaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181