Derince'de kaçak yapıya geçit yok!

Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçedeki kaçak yapılarla mücadele kapsamında Tahtalı Göleti kıyısında bulunan bir yapının yıkım işlemini gerçekleştirdi

İlçe sınırları içerisinde bulunan risk taşıyan, metruk, görsel kirlilik oluşturan, farklı amaçlarla kullanılan ve kaçak konumundaki binaların yıkım işlemleri için Derince Belediyesi çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçe genelinde kaçak yapı konumundaki binaların yıkım işlemleri devam ediyor. Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son olarak Belediye Encümeni’nce idari para cezası ve yıkım kararı alınan Tahtalı Göleti kıyısındaki kaçak ve ruhsatsız yapının yıkım işlemini gerçekleştirdi. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ilçe genelinde metruk ve kaçak yapılaşmayla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bir kez daha ifade edildi.

Derince Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181