Gölcük Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor!
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt çalışmalarını Panayır Köyü yolu ve Nilay sokakda da sürdürüyor. Bu kapsamda ihtiyaç olan mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Yaz boyunca kentin dört bir yanında yol yapım işlerine devam eden Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarında da çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yol tadilat işlerinde, Panayır Köyü yolu ve Nilay sokak’ta asfalt yama yapan ekipler şehir genelinde çeşitli nedenlerle bozulmuş olan yollarda yama işlerine devam ediyor.  Planlamada öncelik isteyen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor.

Mahalle içi ve ana yolda sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. Mahallelerde önceliklerinin vatandaşın talebi doğrultusunda kesintisiz ve kaliteli ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ekiplerimiz mahallelerde öncelik arz eden yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa aynı hizmeti götürmek" şeklinde konuştu. 

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181