Gölcük Merkez Mahallesi Prestij Sokak çalışmaları bitiyor!
Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi 38. Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre önce başlatmış ve ilk etap çalışmalarını bitirip ikinci etap çalışmalarında da sona gelmiş durumda.

Gölcüklü vatandaşlar yeni bir prestij caddeye daha kavuşmuş olacak
Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile 38. sokak yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Bu kapsamda elektrik alt yapı işlemleri bitirilip, kaldırım taşı düzenleme ve parke taşı döşeme işlemleri de devam ediyor. Ayrıca doğalgaz kutuları yenilendi ve aydınlatma direkleri de dikiliyor. Kalan kısımların da yakın zamanda bitirilmesiyle Gölcüklü vatandaşlar yeni bir prestij caddeye daha kavuşmuş olacak.

Vatandaşlar, “Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz”
Yapılan çalışma hakkında görüşünü dile getiren vatandaşlar “Yolun bozuk olması sebebiyle yürürken özellikle küçük çocuklar ve engelliler sıkıntı çekiyordu. Yolun yenilenmesinden dolayı çok memnunuz. Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181