Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!
Gölcük Belediyesi’nin ilçedeki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Hisareyn’deki Yeni Sanayi Sitesi’nin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı muhteşem bir törenle atıldı.
 
Gölcük’te 17 Ağustos depremi sonrası ilk kentsel dönüşüm şehir içinde kalan sanayi sitesinde başlamıştı. Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda 37 bin m2 alan üzerinde 120 dükkanın bulunduğu eski sanayi sitesinin, Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde yaklaşık 105 bin m2’lik alana taşınmasına karar verilmişti. Gölcük Belediyesi’nin bir süredir zemin çalışması yaptığı Hisareyn’de 418 dükkanın yer alacağı yeni sanayi sitesinin temeli bugün atıldı. Temel atma törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Gölcük Kaymakam'ı Mustafa Altıntaş, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yanı sıra,İlçe Belediye Başkanları,AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve diğer siyasi  İlçe  Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
BAKAN FİKRİ IŞIK, GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ’İ KUTLADI
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçede 3 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yönünde karar aldıklarını, bunlardan ilkinin sanayi sitesi olduğunu belirterek, “Bu siteyi 18 ay içinde tamamlamayı planlıyoruz. Bu sırada Denizevler Mahallesi ile çarşı merkezindeki bölgelerde de hızla kentsel dönüşüm çalışmaları uygulayacağız. Bu konuda bize destek sağlayan Bakanımız ve Büyükşehir Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Bakan Işık, kentsel dönüşüm çalışmalarının yerel yönetimler için cesaret isteyen işler olduğunu belirterek, “Gölcük için artık elzem olan bu modern ve çağdaş dönüşüm için gayret gösteren, çaba harcayan ve bugün bu işi temel atma aşamasına getiren Mehmet Ellibeş ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181