İzmit Belediyesi arazi çalışmalarını takip ediyor!
Belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, inşaat yapacak kişi ve kurumların öncelikli olarak imar durumu almaları gerektiğini hatırlatarak “yapılan başvurular üzerine düzenlenen imar durumuna istinaden müdürlüğümüz Zemin Araştırma Birimi tarafından arsanın yüzölçümüne göre zeminde yapılacak çalışmalar belirlenerek ‘zemin durum belgesi’ verilmektedir. Bu belge aynı gün içerisinde düzenlenip başvuru sahiplerine teslim edilmektedir. Kişi ve kuruluşların inşaat sahasındaki sismik, sondaj ve rezistivite çalışmaları belediyemizin jeoloji ve jeofizik mühendislerince yakından takip edilmektedir” dediler.

Belediye yetkilileri, Zemin Araştırma Birimi tarafından son beş ay içinde 282 adet zemin durum belgesi düzenlenerek 212 adet arazi çalışmasının yerinde kontrol edildiğini de söylediler.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181