İzmit Sepetçi Mahallesi’ne konak yapılacak!
İzmit merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Sepetçi’ye yapılacak konağın ihalesine 9 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 148 bin lira olan ihaleye katılan Ercan İzzet Alırsatarbay 853 bin 900 lira, Başkurt Hafriyat İnşaat 958 bin lira, Kervan Eke 984 bin lira, Onur Gökay Özdemir 817 bin 443 lira, İhsan Kırlı 849 bin 500 lira, Baran Erdem 926 lira, SGC İnşaat 889 bin lira, ARC Mimarlık 968 bin lira ve Onur Yılmaz da 799 bin 500 lira teklif verdi. İhaleye katılan İhsan Kırlı ile Onur Yılmaz’ın geçici teminatları olmadığından tekliflerinin değerlendirme dışı bırakıldığı öğrenildi. Komisyon, teklifleri değerlendirip ihaleyi kazanan firmayı önümüzdeki günlerde açıklayacak.

8 Ayda Bitecek
Sepetçi’de 600 metrekarelik bir alan üzerine yapılacak 2 katlı konakta muhtarlık odası, etüt yerleri, köy müzesi, sağlık birimi, köy odası ve çok amaçlı salon bulunacak. Mimari yapısıyla göz kamaştıracak konak 8 ay içinde tamamlanarak hizmete girecek.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181