Kocaeli Gölcük'te altyapı çalışmaları devam ediyor!
Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere rahat bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor.

Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,” İlçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında bir yandan yolları sıcak asfalt ile kaplıyor diğer yandan yolunda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181