Kocaeli İzmit Akpınar Gençlik Merkezi yakında açılıyor!
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi yeni eğitim döneminde hizmete açılacak. İzmit Belediyesi Gençlik merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Mahallerdeki gençlerin zamanlarını daha etkin ve daha faydalı geçirmeleri amacıyla şehre gençlik merkezleri kazandıran Başkan Doğan bir merkez de Akpınar Mahallesi’ne inşa ediyor. Yıl içerisinde Gültepe Gençlik Merkezini açan İzmit Belediyesi şimdi de Akpınar’da yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’ni hizmete açacak. Akpınar bölgesindeki gençler için önem taşıyan merkez, içerisinde bilgisayar sınıfı, spor salonu, oyun alanı ve etüt sınıfları olacak. Gençlik merkezinin gençler için zaman geçirebilecekleri ve birçok faaliyetlerini yapabilecekleri yer olması bakımından büyük bir önem taşıyor.

GENÇLERE YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAILAN YATIRIMDIR
Başkan Doğan’ın gençlik merkezlerine büyük önem verdiğini ve her mahalleye kazandırma konusunda kararlı olduğunu belirten yetkililer “ genç dostu belediye başkanı olan başkanımız gençlere yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görmektedir. Bu sebeple İzmit Belediyemiz gençlere yönelik sayısız projeyi hayata geçirmiştir. Gençlik Merkezi projesiyle de başkanımız, mahallerdeki geçlerin boş zamanlarını da faydalı geçirmelerini sağlayarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlamıştır” şeklinde konuşarak tefrişat aşamasında olan merkezin okulların açılması ile birlikte hizmete açılmasını planladıklarını duyurdular.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181