Gölcük Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri ile örnek oluyor!
Kocaeli´de Kentsel Dönüşümü Başarıyla Uygulayan Örnek Belediye Gölcük Gölcük Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde başarılı uygulamalarıyla örnek bir belediye oldu.

Bunlardan ilki; Gölcük şehir merkezinde kalmış eski sanayinin yerine Hisareyn Karaköprü mevkiinde modern, çağdaş yeni bir sanayi sitesi ve oto galericiler sitesi yapılmasıdır.

Başkan Mehmet Ellibeş ve ekibi bunu başararak 25 Ekim’de dükkan sahiplerine anahtarlarını vermeye başladılar. Muhtelif büyüklüklerde toplam 416 adet dükkandan oluşan sanayi sitesi ve oto galericileri sitesi, modern görünümü geniş kullanım alanları ve bulunduğu mevki itibariyle Gölcük ilçesinin çehresini değiştirecektir.

Belediye eliyle yapılan ve 20 gibi bir sürede tamamlanan proje, bu yönüyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyor. Yine 17 Ağustos 1999 depreminin büyük zarar verdiği İhsaniye Denizevler Mahallesi Kentsel Dönüşümünde de sona yaklaşıldı. Sivritepe mevkiinde 541 adet konut büyük bir hızla yapılıyor. Devizevler hak sahibi olan vatandaşlarımız 25 Eylül tarihinde kura çekerek konutlarını belirlediler. Bu projeyle de Gölcük Belediyesi hem deprem gerçeğine karşı tedbirini almış hemde çağdaş ve modern şehirleşme yolunda önemli bir adım atmış bulunmaktadır.

Sanayi esnafı ve vatandaş işbirliği ile el ele yürütülerek sonuçlandırılan projeler, Gölcük ilçesinin emin adımlarla geleceğinin inşasında önemli bir yer oluşturuyor.
 
Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181