Gölcük Denizevler'de dönüşüm için yıkımlar devam ediyor!
İlçemizde geçtiğimiz yıllarda yapılan bir toplantı neticesinde Gölcük'ün üç farklı bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin yapılacağı açıklanmıştı. Bu alanlardan biri ise yapılan bilimsel araştırmaların ardından konut yapımının mümkün olmadığının anlaşıldığı ve zemininin imara uygun olmadığı Denizevler bölgesi oldu. Çalışmalar neticesinde ev yapımının bir daha mümkün olmayacağı Denizevler'de binalar kamulaştırılarak bu alanlar tır parkı ve depo olarak kullanılacak. Denizevler'de ikamet eden hak sahipleri içinse Sivritepe'de 630 konutluk yeni bir yaşam alanı oluşturulacak. Böylelikle Denizevler'deki tüm evler kamulaştırılacak ve binalar yıkılarak bu bölge yapılardan arındırılacak.

BAZI BİNALARIN ÇERÇEVELERİ DE SÖKÜLDÜ
Geçtiğimiz dönemlerde yetkililer, Denizevler'deki kamulaştırmaların tamamlandığını ifade etmişti. Buna istinaden Denizevler'deki binaların kısım kısım yıkımları gerçekleştiriliyor. Son olarak Denizevler Mahallesi 4025. Sokak'ta bazı binaların yıkımları tamamlandı. Aynı sokak üzerinde bazı binaların boşaltıldığı, çerçevelerinin çıkarıldığı ve yıkımlarının da kısmen başladığı görüldü. Bu bölge tamamen yıkıldıktan sonra Denizevler'de oluşacak oldukça büyük bir alan, tır parkı olarak kullanılacak. Yıkımların dönem içerisinde devam etmesi bekleniyor.

Erdem Şengül / Gölcük Postası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181