Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm ihalesi yarın yapılacak!
17 Ağustos 1999 büyük deprem felaketinden sonra ilk kentsel dönüşüm Gölcük Denizevler Mahallesi'nde gerçekleşecek. Büyük bölümü yıkılan bu mahalledeki hasarlı binaların yerine Sivritepe Rezerv Alanı'nda inşa edilecek 541 konut, 14 dükkan ve l caminin ihalesi yarın İstanbul'da yapılacak. Projenin temelinin iki hafta içinde atılması ve 600 günde hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

541 KONUT, 14 DÜKKAN VAR
Gölcük Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına sanayi sitesinin taşınmasıyla başlamıştı. 17 Ağustos büyük deprem felaketinden en çok etkilenen ilçede konut projesi anlamında ilk hamle Denizevler Mahallesi'nde yapılıyor. Gölcük Belediyesi, evi yıkılan bazı hak sahipleriyle para karşılığı anlaşma sağlamıştı. Diğer hak sahiplerine ise Sivritepe'de ev yapılacaktı. Toplam 541 daireden oluşan konut ihalesi yarın gerçekleşecek. Projede ayrıca 14 dükkan ve 1 cami de bulunuyor.

İHALE YARIN SAAT 14.00'DE
İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ Hizmet Binası'nda saat 14.00'de gerçekleşecek ihaleyi kazanan firma, sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde konutların temelini atacak. TOKİ tarafından yaptırılan konutların 600 günde tamamlanması ve yeni dairelerin hak sahiplerine teslim edilmesi gerekiyor. Binalar tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek. Projenin uygulanacağı Sivritepe'de önümüzdeki günlerde yeni konut ihalelerinin de olacağı öğrenildi.

Vildan KEKEKÇ / Büyük Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181