Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesi blokları hızla yükseliyor!
Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında binalar hızla yükseliyor.

Ülkemizde kentsel dönüşüm konusunda örnek projelere imza atan Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme yakaladı. Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları son hızla devam ediyor. 

Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Başbakan Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Sivritepe Mahallesinde yapımına başlanan inşaat çalışmaları belirlenen plan dahilinde aksamadan sürüyor. 2019’un başında yapımı bitirilmesi planlanan evler hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunan vatandaşlarımız zemini sağlam depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacaklar.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181