Gölcük Sanayi Bölgesi anlaşmalarında son gün 23 Mart!
Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinden "Sanayi Bölgesi" dönüşümünde sona yaklaşıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına müşavir firma yetkililerinin sanayi çarşısı esnafıyla yaptığı görüşmeler, büyük oranda anlaşmalar imzalanarak tamamlandı.

Ancak gerek tapudaki veraset intikal işlemleri ve emlak eksikliklerinin tamamlanması amacıyla gerekse ilçe dışında olup imza atmaya gelemeyenlerin talepleri üzerine belediye ile bakanlık arasında yapılan görüşmeler neticesinde son anlaşma tarihi 23 Mart Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı. Konu ile ilgili sanayi çarşısı esnafının herhangi bir mağduriyete uğramamaları için 23 Mart mesai saati bitimine kadar müşavir firma ofisine müracaat etmeleri gerekiyor. 

Demokrat Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181