Kocaeli'de Semt Meydanı çalışmaları başladı!
Kocaeli'nde kentsel dönüşüm kapsamında Semt Meydanı olarak planlanan alanda ekipler 3 bin 267 metrekare alana 108 araç kapasiteli otopark yapıyor. Otoparkın üzeri ise vatandaşların sohbet edip dinlenebileceği şekilde düzenlenecek.

BAŞİSKELE'YE DEĞER KATIYOR
Başiskele'nin daha sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe olması için mahallelerde sosyal alanlar, parklar, semt konakları ve meydan düzenlemeleri yaparak birçok hizmeti vatandaşlarının kullanımına sunan Başiskele Belediyesi bu yöndeki çalışmalarım sürdürerek mahallelerde yaşam standartlarım en üst seviyeye çıkarıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'in talimatları doğrultusunda tüm mahallelerde Başiskele'ye değer katan çalışmalar gerçekleşiyor.

108 ARAÇLIK OTOPARK OLACAK
Projenin uygulamaya koyulduğu Mehmetağa Mahallesi'nde 3 bin 267 metre kare alana 108 araç kapasiteli otopark yapımı için 
çalışmalar başladı. Mehmetağa Mahallesinin danında oturma alanları, saat kulesi şeklinde led ekran, çay bahçesi ve süs havuzu olacak.

Bizim Yaka Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181