Halkbank anlaşmalı konut projeleri Kocaeli!
Kocaeli'li konut alıcıları tarafından merak edilen Halkbank anlaşmalı konut projeleri Kocaeli listesini sizler için araştırıp derledik.

Halkbank anlaşmalı konut projeleri Kocaeli listesi belli oldu. İşte Kocaeli Halkbank anlaşmalı konut projeleri listesi ve Halkbank konut kredisi faiz oranları indirim detayı ;

Halkbank 0.99 faizli konut projeleri şu şekilde;
Gebze Emlak Konutları 1 için tıklayınız.
Gebze Emlak Konutları 2 için tıklayınız.

Halk Bankası tarafından yapılan açıklama ile bugünden itibaren 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyuruldu. Kullanılan konut kredisi miktarı 500 bin TL ila 1 milyon TL arasında bulunan krediler için ise faizlerin 180 ay vadeye kadar yüzde 1,19 olarak uygulanacağı açıklandı. 1 milyon TL üzerinde kullanılan konut kredileri içinde azami 180 ay vade için faiz oranı yüzde 1,39 olarak belirlendi.

Ayrıca Halkbank konut kredisi indiriminden aktif çalışan konut sektörü firmaları ve bankaya katkı payı ödeyen müşterileri yüzde 0,79 faiz oranından faydalanabilecek. Halk Bankası konut kredisi yapılandırma için faiz oranlarının geçerli olup olmadığı banka şubelerinden öğrenilebiliyor.

Halkbank konut kredisi hesaplama için tıklayınız

Halkbank anlaşmalı konut projeleri Kocaeli listesini sizler için derledik. Kocaeli konut projeleri Halkbank anlaşmalı listesi ile ilgili tüm gelişmeler EmlakSayfası.com.tr'de yer almaya devam edecek.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181