İzmit konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği İzmit konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık.

İzmit'in birçok mahallesinde yer alan Kocaeli İzmit ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte İzmit inşaat projeleri 2019 listesi;

Star Hill İzmit
İzmit konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve ​KH Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen İzmit Star Hill Rezidans İzmit konut projeleri arasında bulunuyor. 8 bloğun yükseldiği İzmit Star Hill Rezidans projesinde toplam 362 daire ve 11 villa bulunuyor. Açık ve kapalı otopark imkanına sahip olan projede ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe ve restauranlar, amfi tiyatro, sinema salonu, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. ​Star Hill İzmit teslim tarihi için tıklayınız.

​Terrace Yahya Kaptan
87 daireden oluşan Terrace Yahya Kaptan projesi 5 bin 670 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 3 etaptan oluşan projenin ilk etabı satışta. 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1, 6+2 ve 2+1, 3+1 dubleks daire tiplerinin yer aldığı Terrace Yahya Kaptan İzmit projesinde konutların büyüklükleri 70 ila 280 metrekare arasında değişim gösteriyor. 7 blokta 87 daireden oluşan projede villalar 251 ila 280 metrekare arasında tasarlanıyor. Terrace Yahya Kaptan nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Forum Anatolia Kartepe
563 daireden oluşan Forum Anatolia Kartepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçenekleri planlanıyor.  56 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 79 ila 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 27 bloğun inşa edildiği projede ayrıca 101 adet ticari alanda planlanıyor. Forum Anatolia Kartepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Kavanya Koru
Toplam 250 daireden oluşacak olan projede daireler 1+1 , 2+1 , 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Kocaeli'de inşa edilecek Kavanya Koru projesinde 6 blok yükselecek. Daire büyüklüklerinin 77 ila 147 metrekare arasında değişim göstereceği projede normal, bahçeli ve dubleks daireler konut alıcılarına sunuluyor. Kocaeli konut projeleri arasında yer alan projede göl ve deniz manzarası bulunacak. Kavanya Koru nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmit konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. İzmit yeni konut projeleri 2019 ve İzmit yeni ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181