Kavanya Koru nerede? İşte lokasyonu...
Kavanlar İnşaat ve KVN Yapı A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek olan Kavanya Koru nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Çatılarda açık teras kullanımının planlandığı projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, süs havuzları tasarlanıyor. Toplam 6 adet bloğun yükseleceği Kavanya Koru nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Kocaeli'de konumlandırılacak projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Daire büyüklüklerinin 77 ila 147 metrekare arasında değişim göstereceği projede 1+1 daireler 77 metrekare ile 85 metrekare arasında, 2+1 daireler 90 metrekare ile 112 metrekare arasında, 3+1 daireler 135 metrekare ile 147 metrekare arasında tasarlanıyor.

1+1 , 2+1 , 3+1 tip dairelerden oluşan projede normal, bahçeli ve dubleks daireler planlanıyor. 250 daireden oluşacak olan projede daireler göl ve deniz manzarasına sahip olacak.

Kavanya Koru nerede bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kavanya Koru teslim tarihi için tıklayınız.
 
Kavanya Koru fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181