Kent Konut adres!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan Kent Konut adres bilgisini sizler için araştırdık. Kocaeli'de konut projelerini inşa eden Kent Konut adres bilgisi şu şekilde; Körfez mh. Hafız Binbaşı Cd. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı)

Ayrıca Kent Konut konum ve lokasyonu şu şekilde;

Kent Konut'un satışı devam eden projeleri; 

Tuana Evleri 1. etap
​1+1, ​2+1, ​3+1,  ​4+1 ve 2+1, ​3+1 dubleks dairelerin yer aldığı projede konutların büyüklükleri 42 metrekare ila 333 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 9 bloktan oluşan projede birçok imkan konut alıcılarına sunuluyor. 

Tuana Evleri 3. etap 
33.914 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tuana Evleri 3. etap projesinde 6 blokta 327 adet daire yer alıyor.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 12 farklı tip daire seçeneğine sahip olan projede 113 metrekareden 241 metrekareye kadar değişen daireler bulunuyor.

Çınarlıkent Konutları 3. etap
Tüm dairelerinin 2+1 seçeneği ile tasarlandığı projede daireler 66 metrekare ila 104 metrekar arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşan projede güvenlik, çocuk oyun alanı, çardak ve oturma alanları, açık otopark, mescit, spor alanları ve sosyal tesis bulunuyor.

Kent Konut adres bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181